Sunday, January 11, 2009

Ape kne dengan aku ni....!

Sejak sem 2 ni bermula,, aku rasa diri aku ni lain semacam entahlah knp.... semua benda yang aku buat xkne... ape yg aku buat mesti menjadi perhatian org ramai...

aku bukan nk sanagt kapel2 ni....ish bile fikir2 kapel ni rumit... kapel jgk kadang2 bahagia jgak... walaupn ade sesetengah mengatakan aku ni gatal nk cri awek... tp aku bkan g2... aku just nk kawan la... sbb aku ni jenis cepat mesra ngan orang n mudah rapat ngan orang.. 2 yng diaorang nampak aku ni mcm 2...

tp yg penting aku mlas lg nk pikir pasal kapel... biarlah dlu... aku harap sesiapa yg baca blog aku ni tlong bg komen kat aku ttg perangai aku ni... adekah korang leh trima @ x?....

Akuscandal@akusingle...

2 comments:

iela_ump87 said...

aiiii
mcm terasa jer ap yg kak ckp ngn meooo
ehmmmmm...
ap2 je ler k........
ehhhhhhhmmmmmmmmm

fa3gnola said...

huhu..

macam2 la ko ni..
standard r bro nak mggatal sekali-sekala.. hidup sekali je.. apa salahnya.. pengalaman lama kan dah cukup mngajar kita kan. so, keep it up.. jgn nak belengu dgn kisah lama, wat sakit kepala je.. apa org nak kata itu hak dorg dan hak kita tetap hak kita..

sampai bila kita nak hidup bgantung pd kisah yg lama.. alamtnye tak kawin la ko meo.. huhu..

tapi yg harus kita igt HIDUP HARUSLAH BERWASPADA.

aku bknlah pandai sgt bab ni.. aku pun mcm ko gak single tp mcari ttp mcari beb..

pe2 hal prblem kongsilah ngan aku, kita leh sama settle mslah kay..

fa3gnola88(14:27, 05/10/2009)